
„A betegség a belekben kezdődik”. Sokan hallottátok már ezt a mondatot, de hogy mit is jelent, azt a következő workshopon elárulom.
Ha hallottál már a fermentált ételek jótékony hatásairól, de még még nem próbáltad, vagy egyedül nem mertél nekikezdeni, most itt a lehetőség!
Megmutatom:
– hogyan is csinálom otthon, egyszerűen,
– segítek, ha el vagy veszve a rengeteg információban, amit az interneten olvasol,
– és ismereteket adok miért is jó, ha ezt a tudást beépíted a családod mindennapjaiba.
A workshopon készítünk felöntőleves, szárazon sózott zöldségeket, és egy kimchit. Illetve viszek nektek kóstolókat is.
A workshop ára: 19.900Ft, mely tartalmazza az alapanyagokat, jegyzeteket, a 3 féle fermentált zöldség elkészítését és a kóstolókat.
A workshop minimum 6 fő esetén indul.
Szeretettel várunk!